Tyre

TyreToTravel is het platform voor het zoeken, maken en delen van routes. En Tyre is het programma dat Google Earth/Maps met Tom Tom of Garmin integreert.

 

    ITN Converter

ITN Converter, beter bekend als ITNConv, is zowel een converter route ondersteunende vele formaten, en een routeplanner eenvoudig en efficiënt.

De converter ondersteunt routes bestandsformaten (roadbook) van vele GPS of mapping software, de meest populaire zijn TomTom, Navigon, Garmin, MapPoint of MapSource. Deze converter is heel eenvoudig om een route gemaakt door een GPS of mapping software naar een andere GPS of mapping software. Dus u kunt downloaden routes van vele websites, en te converteren naar de bestand indeling wordt ondersteund door uw hardware.

 

 

De Garmin Communicator plug-in is een gratis add-on voor uw internetbrowser waarmee u gegevens kunt overbrengen tussen uw Garmin GPS-toestel en uw computer. U kunt hiermee kaarten op uw toestel zetten, training gegevens uploaden naar Garmin Connect™, controleren op kaart updates en meer.

 

 

TomTom HOME is de eenvoudigste manier om content op je TomTom-navigatiesysteem te beheren. HOME is een gratis softwareapplicatie die je op je computer kunt installeren.

Je kunt je TomTom-navigatiesysteem en alle bijbehorende functies rechtstreeks vanuit de verpakking gebruiken, en met de software van TomTom HOME kun je nog meer uit je product halen. TomTom HOME is GRATIS en helpt je je TomTom-navigatiesysteem toekomstbestendig en volledig bij de tijd te houden.